Verlatingsangst

Je staat daar voor de deur, kijkend hoe hij weg rijdt. Heel goed wetend dat dit de laatste keer kan zijn. Soms heb je zo van die momenten dat het je naar de keel grijpt hoe je afscheid moet nemen van iemand, zeker als je die persoon graag ziet. Dan ga je uiteindelijk naar binnen en komt je kat tegen je benen aan wrijven om aandacht. Maar het enige wat er op dat moment door men hoofd gaat is het beeld van hem wegrijdend. En dan komen die tranen opzetten want ik zit weer eens alleen thuis en hell no dat ik dat graag hebt. Die tranen komen zeker als het afscheid niet naar je zin was. Een brute reactie op iets wat een te lang afscheid moest voorstellen, een ruzie, geen :’ik hou van je’. Wat soms allemaal niet zo bedoeld is, is in mijn ogen op dat moment alleen maar kwetsend. Traantjes kan ik niet weerhouden en daar sta ik dan. Snel kruip ik onder de douche om me te doen relaxen maar het enige wat ik doe is piekeren en wenen. En waarom? Omdat ik weer alleen ben na een weekend en jij naar huis bent teruggekeerd. Het was niet eens een kwaad afscheid, Je had gewoon geen zin in een lange knuffel en een tweede kus, kort maar krachtig en dan begin ik enorm te twijfelen aan mezelf. Maar ik slik men woorden;’scheelt er iets?’ zorgvuldig in omdat ik alleen maar weet dat je moe bent. Moest je weten wat ik allemaal wou zeggen dan had je je waarschijnlijk dood geërgerd en had het nog een kwaad afscheid kunnen zijn. Hoewel ik veel nadenk over jou gedachten zorgt dat meestal mij een zware hoofdpijn plus een hoop gedachten die me bang maken, ook al weet ik niet zeker dat jij ze effectief dacht.

Kort gezegd: vrouwen, je zult ze nooit verstaan.

xxx Your dreamgirl

Advertenties

2 gedachtes over “Verlatingsangst

  1. Klinkt allemaal nog best triest, alsof die dood gaat en dit het einde is.. Nu twijfel ik of dit over je ex gaat die je nog een tijdje lastig heeft gevallen, die waar je die schone kussens had waar ik de naam van kwijt ben of je een afscheid van je huidige vriend.. (hm) Bon het blijft triest toch..

    En of vrouwen moeilijk te begrijpen zijn, ach ik begrijp het wel, ik had het ook ongeveer met Kathleen, men ex, het meisje, nouja meisje, de vrouw voor Silke. Die had zoiets van als je afscheid neemt op het einde van het weekend, dan moet je dat doen zonder ruzie en met veel liefde want je weet nooit dat het een laatste keer kan zijn en dan wil je toch niet met ruzie of liefdeloos afscheid te hebben genomen. Nu ik begrijp dat zeker, maar als je daar altijd op ‘aandringt’ kan dat best irriteren en als je dan wat moe bent etc, Ik snap het wel Kelly.. 🙂

    • Eindelijk een man die beide kanten snapt. Vind het inderdaad mooi uitgedrukt: ik wil inderdaad met een gelukkig gevoel de deur dicht kunnen doen want je weet maar nooit wat er gebeurd.Dan wil ik mezelf niet kunnen verwijten, maar inderdaad aandringen is soms niet echt goed. Ach ja 🙂 .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s