Jij daar

Daar sta je dan, helemaal omsingeld door een heleboel mensen die ik niet ken, toch val jij als enigste op. Waarschijnlijk omdat er een felle spot ineens op jou gericht was. Ik heb geen flauw idee of jij mij ook zag staan maar eventjes wou ik me dat niet afvragen. Je neus en je stoppelbaard waren het eerste dat me opvielen, je ogen kon ik niet zien anders had ik daar wel als eerste in gestaard. Eventjes was ik in de zevende hemel, maar ik herinner mezelf eraan dat ik niet geloofde in liefde op het eerste gezicht. Zou dit het misschien geweest zijn? Als dat het dan was, dan kon ik nog niet met zekerheid zeggen dat jij hetzelfde gevoel had. Het kon natuurlijk ook zijn door de vele cocktails dat ik een heel licht gevoel had in men buik. Die kriebels zijn toch niet te wijten aan de drank, dat zal eerder het onophoudelijk gegiechel zijn dat ik probeer te onderdrukken. Hoe je het ook draait of keert, verliefd zijn is toch een gelijkaardig gevoel dan wanneer je zat bent. Eventjes was ik je uit het oog verloren toen ik besefte dat ik men schoen aan het uitschoppen was al dansend. Men ogen vonden je gelukkig terug na dat ik men schoen terug had aangedaan. tTen zag ik echter jou ogen contact zoeken met een ander meisje dat naar je staarde. Op zulke momenten vervloek je jezelf en verwenste je die andere persoon, hoe gemeen het ook mag zijn. Als kers op de taart zie ik dan dat jij naar het meisje gaat en begint te flirten en na nog geen twee minuten al staat te kussen met haar. Walging, dat kwam er bij me op. En daar ging mijn maaginhoud tegen de dansvloer. Het verbeterde niet toen ik je hand op haar borst zag liggen.. de slet. Wat is dat toch met sommige jongens van tegenwoordig. Player mogen ze zichzelf dan wel niet noemen, zo noem ik ze toch. Ergens heb ik nu spijt dat ik hem knap vond, maar langs de andere kant ben ik zo blij dat ik niet naar hem toe ben gegaan. In plaats daarvan stap ik met men schoenen half aan richting het toilet omdat ik weer eens voor de zoveelste keer moet plassen van de drank, tja meiden en hun kleine blaas.

xxx Your dreamgirl

Advertenties

Een gedachte over “Jij daar

  1. Haha als cinefiel en met men film studiekes ga ik me daar zo meteen filmbeelden bij voorstellen, precies zo het cliché.. ^^ Het is ieder zijn ervaring maar zat zijn hetzelfde gevoel als liefde, dat is echt van persoon tot persoon maar ik denk bij een meerderheid niet.. xD Owjee das wel een minder leuk iets dan als die naar een ander gaat, zowat wrang he.. Maar ik blijf erbij, lijkt op een mooi scenario.. Bridget Jones achtig? Of zit ik nu echt zo verkeerd? (hm) En kotsen, dan lijkt me dat al serieus zat..

    Even een kleine kanttekening, stel jij was dat meisje waar hij naar keek, zou jij dan een dronken meisje opmerken die soort van met hem wil flirten op een afstand van jou, misschien in een iet wat donkere hoek? (hm) Weet ik nog zo niet, jou avond zou dan geslaagd geweest zijn misschien wel terwijl je helemaal geen weet zou hebben van dat andere meisje.. Tsja sommige levenskronkels lopen nogal door elkaar he..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s